Navštíveno 2262x

nazdar hifici,nevite nekdo kde se da sehnat tenhle kousek?rad bych neco na stock,a bass race,a taky tlak,a tenhle basacek je prej vynikajici,akorat nevim kde sehnat..=D

05.09.2009, 17:13 |
Mááša
ja vim,kleneex,videl sem ho(spis taky slysel)na Krivonosce,ale nerekl mi kolik stojej,a nema stranky v provozu=(
7,5K, paráda woofer, mam ;)
a jak to hraje?tlacil si kolik si dal?a netto?+-100l??=D ja vim moc otazek=D
hrajě pěkně, tlačí taky pěkně (moc jsem ho nekotlil), kolik Db nvm, sem ho ještě neprohnal. pořád dělám na autě, takže jsem ho ani nestihl rozehrát. v bedně 60l sťerbinu
aktualnější foto momentálně nemam.

taky ten nez se zahreje,nasel sem este na jedny nejmenovany strance dd 1015,ale nevidel sem kos a ani nevim jakou ma civku,pisou mu 400rms(takze mnohem vic)a kolik do nej poustis?a to mas pres kleenexe?

05.09.2009, 17:53 |
Bladzej | Upraveno: 2009-09-05 17:55:50
jj od klenexe, 1512 D4 pouštim 1,1kW na dva ohmy z Atlase IX (analog)
edit: a než se zahřeje, tak to musí každý nový woofer, reproduktor atd...
takže do něj pustim 25Hz volume vytáhnu hodně vysoko a nechám ho se plácat.
takze se mu budu muset ozvat,je to trochu finance z ruky,a hlavne chci 15tku,takze pocitam tak 8k a zesik tak 11k,mno..a tak nejak vse,..ale i tak dikes za radu.=D
nezapomeň na pořádnou baterku, i ty umí ;) mam od něj PC 3000
a hele co spinner m15?je taky dobrej?to byla moje druha varianta..=D
taky mi nabízel, ale vyhrálo to DDčko, protože to je DDčko :))
lol to bude este husty,budu delat feldu,takze dam sem foto potom,na zacatecnika neni spatny ne? samozrejme bez sedacek,a nejaky to tlumenicko,sem zvedavej,mam soupere a musim ho dat na 100%,jezdi s hifem v br ozvucnici(originalu) tak sem zvedavej.=D
jinak ohle všechno jsou moje subjektivní dojmy, jak pěkně hraje a tak, Ty můžeš mít jiný požadavky na tlak, kterého jsem si užil už dosti s goliášem a proto jsem tusnul k DD.
to jo,ale i ty spinery umej,a za dobrej peniz,mno sem zvedavej jak vyjdou penize...,ach jo kdybych jich bylo vice byo by to o necem jinem..=D,ale i tak...snad dam nad 143 a budu spokojenej.=D

05.09.2009, 18:02 |
Bladzej | Upraveno: 2009-09-05 18:04:04
tlumeničko musíš dát po celym autě, aby to za něco stálo. ti autičko pěkně přibere a peneženka zhubne :D
dva woofery => vyšší třida v dBdragu
golias?to je uz moc tlaku do my hlavy,ja chci aby to na srazu zatlacilo,a jinak i dobrej poslech,jinak golias je uz monstrum..=D jinak zavidim ti to ddcko ze uz ho mas tam kam patri=D
to ja vim,ja chci jen tu 15ctku na stock a bass race,na db?stimhle,..mno nevim,tam maj kluci taky DDcka,ale o nejakou tu kategorii vise,a co sem videl Ladu s Fiterou,tak se mi udelalo spatne kdyz sem videl tu hodnotu
goliáš dával tlaku dosti :) proto šlo DD, to dle mě hraje pěkně, i na 2ohmy, a ten tlak tam je.

05.09.2009, 18:08 |
Bladzej | Upraveno: 2009-09-05 18:09:18
njn ale to sou woofery v hodně jiný cenový kategorii a poháněj to svářečkama, na který maj reaktory, asi takle, no :D
tam už nějaký SQ fakt nečekej.
mno,mam tu 4kanal,crunche, 2X400 v mustku,tak do zacatku nez koupim monoblok,tak bych ho chtel aspon trochu zahrat,jinak co sem videl,a hlavne slysel,tak maj neco kolem 500rms a pousti se do nej pres 1kw,takze to asik nebude jen tak jakej subik..=D
do wooferu se vždycky pouští víc, jak moc, to záleži na subu. kleenex řikal že to je tak akorát ta kilowatka.
co to máš za crunche, hoď kdyžtak link. 2*400 se mi nějak nezdá.
to jo,...taky kolik musim mit tu ozvucnici na tu 15tku by me zajimalo,dam to tam jak na sonika 90L netto a uvidime budeme experimentovat.
zeptej se kleenexe, mi nasimuloval bednu když jsem kupoval.
www.carhifi.prodejce.cz/images/html produkty/Crunch GTX4800.htm
jj jasny me to nejde dat nejak do linku,(nevim jak se to dela) =D
sub zapoj pouze na jeden zmůstkovanej kanál pokud budeš mít dvoucívku, páč zapojovat dvoucívku na dva kanály je prasárna a škodí subu.
lol taky sem si myslel,mno proste koupit monoblok,a dat to pekne do 2ohmu,a neprznit DDcko...asi tak nejak
ano, to je nelepší. monoblok má 4 výstupní terminály, abys zapojil 2cívku paralerně, tak prostě dráty od cívek zapojíš postupně do terminálů se správnou polaritou.
pockej to se nepropojuje civka na subiku?ja sem to videl na jedny strance jako varianta zapojeni...

05.09.2009, 18:28 |
Bladzej | Upraveno: 2009-09-05 18:29:18
paralerně: mínusy spojíš s mínusy a plusy s plusy tim vzniknou potom "jen" dva dráty + a -, nebo to zapojíš jak jsem psal kousek výše a máš to taky paralerně
[ Link ] na 2ohmy
[ Link ] na 8ohmu
všimni si jak jsou propojeny cívky
jooo tak to jo,uz sem se lekl ze to neumim hele dikes moc za rady,uz se na nej tesim na drobecka,..tak zatim cus nekdy na mereni=D

05.09.2009, 18:30 |
Bladzej | Upraveno: 2009-09-05 18:30:43
čus :) aneb nemáme na qipa
a proc me nenapises treba na ICQ ;-)